Poznejte svého kuchaře a výrobce sterilovaných jídel a masových konzerv

Naše společnost DOVAST s.r.o. byla zapsána do obchodního rejstříku v červenci roku 2010 a od počátku své činnosti na trhu cestovního ruchu a gastronomie se specializuje na výrobu jídel s dlouhodobou trvanlivostí a masové konzervy De Luxe na expediční výpravy a kvalitní outdoorové stravování.

Prvopočátky této výroby a společnosti sahají až do poloviny devadesátých let, kdy současní majitelé této firmy začali jako fyzické osoby jezdit s nejrůznějšími cestovními kancelářemi jako kuchaři a stewardi po celé Evropě a znají problematiku kvalitní přípravy jídel na cestách pro větší množství strávníků na zájezdech.

Toto se nyní stalo velkou devízou při výrobě sterilovaných jídel a masových konzerv s dlouhodobou trvanlivostí, jelikož víme, jak a kde se po celém světě v různých povětrnostních podmínkách

naše výrobky chovají (známe problematiku přípravy jídel i z druhé strany, nikoli pouze ze strany českého výrobce, který neměl nikdy možnost jídla na zájezdech připravovat). Proto jsou naše jídla s dlouhodobou trvanlivostí kvalitativně výrazně jinde než u prosté sériové tovární výroby. Sterilizační a obalový materiál našich výrobků je nejkvalitnější na českém trhu, co se týče pevnosti a nerozbitnosti v zátěžových podmínkách terénu. 

Dana Dosoudilová Drtinová

zakladatelka společnosti a majitelka firmy

Majitelka společnosti a dlouholetá pracovnice v cestovním ruchu. Provoz výdejní kanceláře, finanční řízení, pokladní a ekonomka firmy.

Telefon: 773 971 196   E-mail: info@chlazenajidla.cz                                                                                                      

Hynek Dosoudil

zakladatel a jednatel společnosti, majitel firmy

Dlouholetý steward a kuchař na zájezdech českých
cestovních kanceláří od roku 1997 do r. 2017 s CK Busturist Hradec Králové, CK Poznání Pardubice, CK Travel Club ČSAD Tišnov, CK Periscope Skandinávie Brno a mnoho dalších. Vedoucí provozu výroby, manažer konzervárny, webmaster e-shopu firmy a vývojář nových konzerv pro cestování.

Telefon: 775 709 027   E-mail: masovekonzervy@seznam.cz

Libor Vaněk

hlavní šéfkuchař naší konzervárny

Dlouholetý steward a kuchař na zájezdech nejrůznějších českých cestovních kanceláří. V naší firmě působí se střídavými starty od prvopočátků. Účastník posledních 3 ročníků Rallye DAKAR v Jižní Americe, kde vařil pro české týmy MP-Sports Martina Prokopa a Tatra Buggyra Racing.

Tereza Hajnyšová

vedoucí expedice e-shopu a prodejny konzerv

Benjaminek naší firmy, již třetím rokem u nás

Komunikace se zákazníky, expedice zásilek,
řešení případných reklamací.

Telefon: 608 103 883   E-mail: marketing@chlazenajidla.cz