Informace o nás

  • Výroba sterilovaných jídel s minimální trvanlivostí 36 měsíců bez nutnosti skladování v lednici ( možno skladovat při teplotě až do  plus 30   °C )
  • Výroba masových konzerv DE-LUX s minimální trvanlivostí 36 měsíců bez nutnosti skladování v lednici ( možno skladovat při teplotě až do plus 30 °C )
  • Zakázková výroba potravin upravených sterilizací
  • Cateringové akce v terénu i v extrémních podmínkách

Naši uživatelé z řad společností a firem

Naše sterilované výrobky a masové konzervy De Lux používají cestovní  kanceláře, které upřednostňují hlavně kvalitu stravování na svých poznávacích a  pobytových zájezdech. Dále je využívají polární expedice a vodácké a adrenalinové sportovní výpravy do náročných terénů.

Využití našich výrobků pro vaši spotřebu

Využití našich výrobků

13.09.2012 13:53
Ti, kteří vlastníte restauraci bez možnosti vaření, rychlé občerstvení nebo  bistro a nemáte možnost vybudovat vlastní kuchyň.   Víme, že maminky na mateřské dovolené bojují s časem nejvíce, výchova a péče o  dítě, domácnost, tedy i pro Vás bude výhodou, když doma vytáhnete z...
Celý článek

REGISTRAČNÍ LIST SCHVÁLENÍ VÝROBY KONZERVÁRNY

Přidělení registrace konzervárny CZ 53940135 ES

04.11.2015 14:21
Celý článek

Rozhodnutí KVS Pardubice

04.11.2015 14:00
KRAJSKÁ VETERINÁRNÍ SPRÁVA PRO PARDUBICKÝ KRAJHusova 1747 tel. 466 768 670 datová schránka: wxcain9530 03 Pardubice 3 fax. 466 263 101 epodatelna.kvse@svscr.czRozhodnutí č. j. 2011/1893/KVSEstr. 1/2Číslo jednací:2011/1893/KVSER O Z H O D N U T ÍKrajská veterinární správa pro Pardubický kraj (dále...
Celý článek

Historie naší firmy

Naše společnost DOVAST s.r.o. byla zapsána do obchodního rejstříku v červenci roku 2010 a od počátku své činnosti na trhu cestovního ruchu a gastronomie se specializuje na výrobu jídel s dlouhodobou trvanlivostí a masové konzervy De Lux na expediční výpravy a kvalitní outdoorové stravování

Prvopočátky této výroby a společnosti sahají až do poloviny devadesátých let, kdy součastní majitelé této firmy začali jako fyzické osoby jezdit s nejrůznějšími cestovními kancelářemi jako kuchaři a stewardi po celé Evropě a znají problematiku přípravy jídel na cestách pro větší množství strávníků v terénu.

Toto se nyní stalo velkou devízou při výrobě sterilovaných jídel s dlouhodobou trvanlivostí, jelikož víme, jak a kde po celém světě se naše masové konzervy De Lux a sterilovaná jídla chovají v různých povětrnostních podmínkách. ( Známe problematiku přípravy jídel i z druhé strany, niko-li pouze ze strany českého výrobce, který neměl nikdy možnost jídla na zájezdech připravovat ) Tudíž kvalitativně jsou naše jídla s dlouhodobou trvanlivostí  výrazně jinde než u prosté sériové tovární výroby. My vyrábíme ruční řemeslnou poctivou domácí kuchyni.