Poznejte svého kuchaře a výrobce sterilovaných jídel a masových konzerv

Naše společnost DOVAST s.r.o. byla zapsána do obchodního rejstříku v červenci roku 2010 a od počátku své činnosti na trhu cestovního ruchu a gastronomie se specializuje na výrobu jídel s dlouhodobou trvanlivostí a masové konzervy De Luxe na expediční výpravy a kvalitní outdoorové stravování.

Prvopočátky této výroby a společnosti sahají až do poloviny devadesátých let, kdy současní majitelé této firmy začali jako fyzické osoby jezdit s nejrůznějšími cestovními kancelářemi jako kuchaři a stewardi po celé Evropě a znají problematiku kvalitní přípravy jídel na cestách pro větší množství strávníků na zájezdech.

Toto se nyní stalo velkou devízou při výrobě sterilovaných jídel a masových konzerv s dlouhodobou trvanlivostí, jelikož víme, jak a kde se po celém světě v různých povětrnostních podmínkách

naše výrobky chovají (známe problematiku přípravy jídel i z druhé strany, nikoli pouze ze strany českého výrobce, který neměl nikdy možnost jídla na zájezdech připravovat). Proto jsou naše jídla s dlouhodobou trvanlivostí kvalitativně výrazně jinde než u prosté sériové tovární výroby. Sterilizační a obalový materiál našich výrobků je nejkvalitnější na českém trhu, co se týče pevnosti a nerozbitnosti v zátěžových podmínkách terénu. 

Dana Dosoudilová Drtinová

zakladatelka společnosti a majitelka firmy

Majitelka společnosti a dlouholetá pracovnice v cestovním ruchu. Provoz výdejní kanceláře, finanční řízení, pokladní a ekonomka firmy.

Telefon: 773 971 196   E-mail: info@dovast.cz                                                                                                      

Hynek Dosoudil

zakladatel a jednatel společnosti, majitel firmy

Dlouholetý steward a kuchař na zájezdech českých
cestovních kanceláří od roku 1997 do r. 2017 s Hotelbus Pangeotours, CK Busturist Hradec Králové, CK Poznání Pardubice, CK Travel Club ČSAD Tišnov, CK Periscope Skandinávie Brno a mnoho dalších. Vedoucí provozu výroby, manažer konzervárny, webmaster e-shopu firmy a vývojář nových konzerv pro cestování.

Telefon: 775 709 027   E-mail: masovekonzervy@seznam.cz

Libor Vaněk

hlavní šéfkuchař naší konzervárny

Dlouholetý steward a kuchař na zájezdech nejrůznějších českých cestovních kanceláří. V naší firmě působí se střídavými starty od prvopočátků. Účastník posledních 3 ročníků Rallye DAKAR v Jižní Americe, kde vařil pro české týmy MP-Sports Martina Prokopa a Tatra Buggyra Racing. V roce 2020 se zúčastnil Rallye Dakar v Saúdské Arábii a vařil čtvrtým rokem pro tým Martina Prokopa.

Tereza Hajnyšová

vedoucí expedice e-shopu a prodejny konzerv

Benjamínek naší firmy, již třetím rokem u nás.

Komunikace se zákazníky, expedice zásilek,
řešení případných reklamací.

Telefon: 608 103 883   E-mail: eshop@dovast.cz


Opětovně jsme při veterinárním auditu potvrdili certifikát kvality našich výrobků
Opětovně jsme při veterinárním auditu potvrdili certifikát kvality našich výrobků
Již 10. sezónu vaříme naše sterilovaná jídla pro tyto unikátní hotelbusy CK Pangeo tours a.s.
Již 10. sezónu vaříme naše sterilovaná jídla pro tyto unikátní hotelbusy CK Pangeo tours a.s.