Historie firmy

Naše společnost DOVAST s.r.o. byla zapsána do obchodního rejstříku v červenci roku 2010 a od počátku své činnosti na trhu cestovního ruchu a gastronomie se specializuje na výrobu jídel s dlouhodobou trvanlivostí a masové konzervy De Lux na expediční výpravy a kvalitní outdoorové stravování

Prvopočátky této výroby a společnosti sahají až do poloviny devadesátých let, kdy součastní majitelé této firmy začali jako fyzické osoby jezdit s nejrůznějšími cestovními kancelářemi jako kuchaři a stewardi po celé Evropě a znají problematiku kvalitní přípravy jídel na cestách pro větší množství strávníků na zájezdech

Toto se nyní stalo velkou devízou při výrobě sterilovaných jídel s dlouhodobou trvanlivostí, jelikož víme, jak a kde po celém světě se naše masové konzervy De Lux a sterilovaná jídla chovají v různých povětrnostních podmínkách. ( Známe problematiku přípravy jídel i z druhé strany, niko-li pouze ze strany českého výrobce, který neměl nikdy možnost jídla na zájezdech připravovat ) Tudíž kvalitativně jsou naše jídla s dlouhodobou trvanlivostí výrazně jinde než u prosté sériové tovární výroby. Sterilizační a obalový materiál našich výrobků je nejkavalitnější na českém trhu co se týče pevnosti a nerozbitnosti v zátěžových podmínkách terénu.

Tým společnosti DOVAST s.r.o.

Dana Dosoudilová Drtinová zakladatelka společnosti marketing@chlazenajidla.cz

Majitelka společnosti a dlouholetá pracovnice v cestovním ruchu

( provoz kanceláře, finanční řízení, pokladní, expedice zásilek a ekonomka firmy )

Hynek Dosoudil zakladatal společnosti masovekonzervy@seznam.cz 

Dlouholetý steward a kuchař na zájezdech nejrůznější českých cestovních kanceláří

( jednatel společnosti, výkonný ředitel, manažér společnosti, šéfkuchař konzervárny )


Tereza Hajnyšová: expedientká eshopu

info@chlazenajidla.cz