Staročeské zeleninové lečo s domácí klobásou

15.04.2016 16:43

Jaro je tady a s ním i spousta čerstvé
zeleniny. ( rajčat, papriky bílé, červené i zelené a kvalitní masité cibule )
V minulé letní sezoně naše firma otestovala  na  zájezdech outdorových českých a slovenských cestovních kancelářích novinku pro sezonu 2016, a to " Staročeské zeleninové lečo De Lux" s vynikající masovou klobásou.
Tato naše masová konzerva se stala velkým hitem účastníků zájezdů 2015 ve Skotsku ve Francii a na Korsice
Proto jsme se rozhodli toto kvalitní, skutečně zeleninovo-masové jídlo zařadit do naší stále nabídky konzerv pro letošní letní sezonu 2016 v 1 a 2 porcové konzervě s minimální trvanlivostí 36 měsíců
Najdete jí na našem eshopu: https://www.sterilovanajidla.cz/products/staroceske-leco-s-klobasou/