Vepřová jatýrka na cibulce, NOVINKA Z VEPŘOVÝCH DROBŮ

08.10.2015 00:00

Na přání našich klientů jsme zařadili do naší výroby masových konzerv také jedno jídlo z drobů a to "Vepřová játra na cibulce", klasické české jídlo hlavně osmdesátých let. Vyrábíme ho v jedno a dvouporcovém provedení.

Země původu: Česká republika

Sterilované jídlo.

Rukodělný výrobek.

Složení: Vepřová játra, cibule, vepřové sádlo, mouka hladká, pepř, kmín, worchester 

Skladování možné i při tepoltě do +30 °C

Minimální trvanlivost 36 měsíců při skladování v suchu

Informace pro alergiky: výrobek obsahuje pšeničnou mouka

Ve výrobku nejsou obsaženy žádné konzervanty,

sterilován je teplotou v autoklávu

Určeno pro lidskou spotřebu

Po otevření spotřebujte

CZ 53940135 ES

konzervované jídlo